غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد

شاطر
 

 غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
mInAlInE

mInAlInE

نوع المتصفح شروم

صلي على النبي

صل الله عليه وسلم


غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد Empty
مُساهمةموضوع: غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد   غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد Empty2012-06-18, 22:43

غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد 1CE1m
غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد Wol_errorاضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد R1SyS
غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد QEP8l
غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد Wol_errorاضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد TGf0O
غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد 123Fq

وصفة النهاردة
كبدة اسكندراني
ولكن متبهرة ومتسبكه وطعمها يفتح النفس
وكمان عملت معاها مكرونه بطعم جديد ومميز
نبدأ بالكبدة
المقادير
كيلو كبدة
بصله كبيرة مقطعه مكعبات صغيرة
حبه فلفل اخضر مقطع مكعبات
واللي بيحب الحار يحط فلفل حار
3 حبه طماطم مقطعه
3 فص ثوم مفروم
معلقه كبيرة دبس الرمان بيدي طعم ولون للصوص حلو جداً
مكعب ماجي
ملح + فلفل اسود + كمون + كسبرة ناشفه + رشه من البهارات السبعة
الطريقه
نقطع الكبدة شرايح ونغسلها ونحطها في مصفاه حتي تتخلص من كل الماء الزائد
غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد OfmE0
ودي الخضروات
غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد Znld2
نيجي بقي للسر اللي يخلي الكبدة مستويه
وفي نفس الوقت طريه ولذيذة
في إناء ع النار نضع شوية زيت ولو حبيتي تضيفي للزيت قطعه صغيرة سمن بتكون احلي
واخليه لما يسخن الزيت وأضيف له الكبدة وأخلي النار عاليه
عشان اعملها صدمه اخلي المسام اللي برة تتقفل
وفي نفس الوقت محتفظه بالعصارة اللي في داخلها
وأول ما لونها يتغير أضيف البصل واحرك عشان عايزة كل الخضروات اللي ها اضيفها تتحمص مع الكبدة
وبعد البصل أضيف الثوم ونحرك
ثم البهارات ونحرك عايزة الكبدة تأخذ طعم البهارات
ثم الفلفل الاخضر ونقلب
ثم الطماطم ومعلقة دبس رمان
والصراحه أنا حطيت شطه مجروشه مش كتيير
ولكن الكبدة لما تكون فيها نسبه حراق بتبقي الذ وأطعم
وخلي بالك اوعي تضيفي ولا نقطة مايه
هي هاتنزل العصارة اللي فيها
وهاتستوي مع بعض
وها يبقي عندك صوص رائع جداً جداً
والصور توضح
هنا لما عملت لها صدمه واتغير لونها
غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد AQHl4
وهنا حطيت الخضروات بالترتيب
غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد 61puE
وهنا كل المكونات مع بعض نتركها تتسبك وتستوي مع بعض وكل حاجه تأخذ من بعضها ف الطعم
غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد EoSOh
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.sidiamer.com
ZaKoo

ZaKoo

نوع المتصفح صافاري

صلي على النبي

صل الله عليه وسلم


انجازاتي
لايتوفر على اوسمة بعد:  

غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد Empty
مُساهمةموضوع: رد: غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد   غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد Empty2012-06-18, 22:52

امممممممممممممم روعه تسلم اناملك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
غدانا اليوم كبدة اسكندراني متبهرة ومشطشطه مع الذ مكرونه بطعم جديد
استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  مكرونه باشميل باللحم المفروم - طريقة مكرونه بشاميل باللحم المفروم
» جديد... صور تاع اليوم الخميس ..
» كبدة مشرملة
» كبدة إسكندراني
» كبدة مشرملة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
شبكة سيدي عامر :: منتديات الأسرة المسلمة :: المطبخ العربي والعالمي-
انتقل الى: